Πληροφορίες Αποστολής/Επιστροφών

Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών

Παρακαλούμε διαβάστε προσεχτικά τα παρακάτω στοιχεία τα οποία αποτελούν όρους και προϋποθέσεις διεθνώς αναγνωρισμένους, για την πρόσβαση και χρήση των ιστοσελίδων.

Για παραγγελίες με Courier ή Ταχυδρομείο αντικαταβολή και παράδοση στον χώρο σας
* Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των χρεώσεων σε ειδικές περιπτώσεις (μεγάλο μέγεθος ή βάρος, ειδικές περιοχές με υψηλές χρεώσεις αποστολών - απομεμακρυσμένες περιοχές , Κύπρος κλπ). Παράλληλα οι αποστολές γίνονται χωρίς ειδική ασφάλιση του περιεχομένου , μια τέτοια επιλογή βαρύνει τον τελικό πελάτη ή τον παραλήπτη.

Για παραγγελίες που θέλετε να παραλάβετε από τα κατάστημά μας :
- Honda Parts Center Tsitinis Μιχαήλ Βόδα 140 - Αθήνα


ΣE ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ;
Λόγω του μεγάλου αριθμού προϊόντων υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες μια παραγγελία μπορεί να καθυστερήσει:
1. Κάποιο προιόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από προμηθευτή μας:
Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλνουμε μεγάλες ποσότητες των προιόντων μας από μεγάλους οίκους Κατασκευαστών/Προμηθευτών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να "κολλήσει" στο τελωνείο ή στη μεταφορά του, με αποτέλεσμα να μην το έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προιόν. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.


Υπαναχώρηση - Επιστροφές Προϊόντων - Δικαιώματα Καταναλωτών
1.1. Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 10 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων
1.2. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
1.3. Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).
1.4. Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε απο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε εγγράφως (fax. 210 8623740 υπ΄όψιν Τσιτίνης Δημήτριος αναφέροντας ημερομηνία/αριθμό παραστατικού αγοράς όπως και την αιτιολογία της επιστροφής) εντός της ως άνω 10ήμερης προθεσμίας. Υπό την προυπόθεση ότι θα λάβετε έγγραφη έγκριση επιστροφής απο την εταιρεία μας, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι: , Honda Parts Center Tsitinis Μιχαήλ Βόδα 140 - Αθήνα.
1.5. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Η επιστροφή μπορεί να γίνεται με πίστωση λογαριασμού σας που θα γνωστοποιήσετε στην εταιρεία μας.
1.6. Η παρούσα Σύμβαση δεν επηρεάζει οποιαδήποτε δικαιώματα καταναλωτών που προβλέπονται από τη νομοθεσία
.

Powered By OpenCart
Motorcycles Parts Accessories © 2017